REGAL DE LENTS DE CONTACTE PEL CONCURS DE CASTELLS

Una òptica de Tarragona regala lents de contacte als castellers tarragonins pel dia del concurs.

Ets casteller o castellera de qualsevol de les quatre colles de la ciutat? Llavors et busquem a tu. Si portes ulleres o lents de contacte, et regalem totalment gratuït un parell de lents pel dia del concurs. Sí, ho has llegit bé, no hauràs de pagar ni cinc per adquirir-les. Abans, però, caldrà que et fem una revisió per tal que puguem graduar-les i ajustar-les correctament a les característiques dels teus ulls i visió.

A Òptica Fullana volem que el dia del Concurs de Castells de Tarragona t'oblidis dels teus problemes visuals i puguis gaudir al màxim de l'experiència. Per aquest motiu, hem posat en marxa una campanya castellera de cara al proper 6 i 7 d'octubre.

Amb lents de contacte et sentiràs més segur i tranquil ja que no hauràs d'estar pendents d'ulleres amagades en qualsevol racó de la camisa o dels pantalons, amb el risc que es puguin trencar o clavar en cas d'una caiguda. D'aquesta manera, guanyaràs també en llibertat de moviments ja que t'oblidaràs d’elles i, és que es tracta d’una de les diades més importants del calendari casteller i cal que estiguis al màxim, sense problemes visuals que et puguin incomodar a l’hora de mesurar forces, equilibrar-te i concentrar-te en el castell.

Quan vinguis a veure'ns potser et trobaràs fent pinya a les quatre fotografies castelleres que pengen des de fa uns dies al nostre aparador, obra del fotògraf tarragoní reconegut internacionalment, David Oliete. Les seves fotografies castelleres han rebut diversos reconeixements i han estat publicades en mitjans internacionals com la revista National Geographic, Red Bull TV, la cadena BBC o GEO Magazine, entre d'altres. Aquests dies tenim la sort de tenir-ne quatre exposades a Òptica Fullana. Pinyes de les quatre colles castelleres vistes des de dalt, tot un espectacle visual de formes curosament estudiades per donar-li la màxima estabilitat al castell. Podràs veure les fotografies al nostre aparador fins després del concurs.

Per a nosaltres, la qualitat en el servei i el producte són totalment prioritaris, per això et podem garantir que les lents seran de marques d'alta qualitat amb què treballem. Som l'òptica de Tarragona que treballa amb més marques en exclusiva. Oferim diversos serveis als nostres clients, entre els quals es troben l'optometria i l'optometria infantil, l'audiologia... Des d'Òptica Fullana creiem que la prevenció visual és bàsica per detectar i tractar problemes visuals a temps, per això també mirem detingudament la pressió intraocular i el fons d'ull.

A Òptica Fullana de Tarragona estem compromesos amb la cultura local. Castelleres i castellers dels Xiquets del Serrallo, Xiquets de Tarragona, Colla Jove de Tarragona i Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau, esteu a ben pocs dies d'un esdeveniment únic, l'espectacle casteller més gran del món, una data que cada dos anys situa una de les 42 colles castelleres de Catalunya en el número 1 del podi. Teniu a les vostres mans evitar que els vostres problemes de visió no us deixin gaudir al 100% d'aquest dia assenyalat en vermell en tots els calendaris castellers. No deixeu que us ho expliquin els vostres companys que hauran passat aquesta setmana per Òptica Fullana, volem que tots vosaltres en sortiu beneficiats i contents. És ben fàcil, visiteu-nos al número 88 de la Rambla Nova, i de la resta ja ens n'encarreguem nosaltres. Us esperem.

Ubicació deÒptica Fullana

×